Möt Johanna Andersson – ny yogalärare på Pilates Complete!

Yoga är en av vårens nyheter på gruppträningsschemat! Varje torsdagmorgon kl 07.00 guidar Johanna Andersson er genom sin egen yogaform Global Yoga! Idag kan du läsa mer om Johanna här på vår blogg!

johanna andersson pilates complete

Ålder: 31

Bor: Göteborg

Mail: jira@me.com

Webb: www.jira.se www.globalyoga.se www.rockingfit.com

Facebook: JIRA, Global Yoga eller Johanna Andersson

Instagram: johannayoga

Twitter: GlobalYogaJo

Bio: Yoginin som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionel Träning och Meditation.

Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de BÄSTA inom sitt område. 2009 skapade hon Global Yoga, där träning möter yoga! Hon är även grundaren av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®.  2013 skapade hon RockingFit, ett holistiskt onlineprogram för kvinnor i alla åldrar. Hennes längtan efter utveckling syns i hennes klasser och på hennes elever. Hon arbetar nära som träningsexpert för flera stora företag och när hon inte undervisar klasser eller PT kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över i sina utbildningar och retreats. Träna smartare, inte hårdare 😉

Varför är yogan ett viktigt inslag för dig i vardagen? “Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt.”

 

Global Yoga

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde.

 

Yogan tillför en lekfullhet och praktisk förankring av pilates tekniken. På Global Yoga klasserna får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

 

 

Foto: Vegafoto