Invigningsdagar & sponsorer!

Invigningsdagarna var en stor succé!

Hundratals gäster kom och långt fler nya personer än vi vågat hoppas på tecknade medlemskap och gruppträning hos oss! Erbjudandet om att första personen på plats fick köpa ett helt års träning för 1 kr lockade många och folk var på plats och köade från kl. 05.45 för att få ta del av erbjudandet!

Tack alla ni som kom och besökte oss, vänner, kollegor, familj, nya och gamla medlemmar – ett STORT TACK! också till våra sponsorer och samarbetspartners för fina gåvor i goodiebagsen! Fina träningstoppar och redskap från Casall, välgörande hälsodryck från NOA, nyttiga Trailmix-mellanmål från Superfruit, inspirerande armband från Global Yoga, smaskiga nötter från Estrella, godaste téerna från Mighty Leaf & sist men inte minst hemmaträning från Yogobe!

_MG_5495

Innan dörrarna öppnades kl 10.00 samlades Team Pilates Complete för pepp!!!

_MG_5530

Lena drog högsta vinsten!!! 1 års träning för 1 kr!!! Grattis Lena!

_MG_5573

Skratt och tårar blandades dessa dagar – vi är så stolta och glada över att vår studio äntligen är färdig!

_MG_5624

Martina är äntligen tillbaka i studion efter sin mammaledighet! Här i full gång med att instruera nyfikna besökare i bollträning.

_MG_5638

Jailton demonstrerar Personlig Träning. Många besökare ville provträna i våra speciella pilatesmaskiner och flera blev glatt överraskade över hur jobbigt det var!

_MG_5934

Tove undervisade flera fullbokade Provapå-klasser. Single leg stretch är en rolig, utmanande och riktigt effektiv pilatesövning!

_MG_5941

Glädjande är att många som besökte oss på Invigningsdagarna gjorde det för allra första gången! Nya som gamla medlemmar inspirerades av våra vackra lokaler och den otroligt givande träningen – kul tycker vi!

_MG_5982

Johanna Andersson & Johanna Alvin är båda nya Pilates Complete-instruktörer. Här demonstrerar de Global Yoga som är en av nyheterna på vårens gruppträningschema.

_MG_6022

Större lokaler betyder fler platser på klasserna – på våra populära reformerklasser har vi numer 10 platser!

_MG_6411

En av nyheterna på kurssidan är Yoga Chill Out och Yoga 360! Yoga innefattar även meditation och pranayama, våra Yogakurser ligger på onsdagar.

_MG_6426

Kursledare i Yoga Chill Out och Yoga 360 är Elaine Rydberg, en av Göteborgs stora träningsprofiler som du även hittar som modell på ex Casalls träningsprodukter. Missa inte tillfället att träna för Elaine i vår!

_MG_6465

I vår nya lounge bjuder vi på te och frukt/snacks varje gång du kommer till din träning. Här finns sköna soffor och inspirerande böcker. Här kan du vila en stund före och efter din träning. Efter ett besök på Pilates Complete ska du vara påfylld med ny energi!

_MG_6497

Demonstrationer av boll-klasserna var välbesökta, många ville få ny inspiration till sin träning med de stora balansbollarna. Redskapet flexband är ett perfekt redskap att komplettera bollträningen med och även att ha med sig på resan.

_MG_6546

Matwork med fitnesscircle!

_MG_6557

Jailton, Johanna och Tove berättade för alla som ville lyssna att : Självklart behöver man komplettera sin pilatesträning med konditionsträning! Våra reformer-cardioklasser och Complete-klasser ger dig flås, benstyrka och en ordentlig genomkörare! Våga prova dessa nästa gång du bokar en klass hos oss!

GlobalYoga-logo-stackedsuperfruitMLT_Logo_Final_022111hämtaestrellaNOAyogobe PC kampanjkod

 

Snapshots: Vegafoto