Ikväll startar 2 kurser – några platser finns kvar !

Ikväll startar två av våra nyaste kurser: Pilates matwork för nybörjare kl 19.30 och Yoga Chill Out kl 18.30. Det finns platser kvar på båda kurserna så än hinner du boka in dig om du vill vara med!

Annons_GP_jan_2015_2_webb

Pilates Matwork Nybörjarkurs

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES uppvärmning samt essential- samt intermediateövningar. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning. Vi använder den egna kroppen som redskap och provar på småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Nästa kursstart är vecka 3, 2015. Onsdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Khristine Achacoso
Pris: 2250 kr

Yoga 360 Flow

Lekfull och dynamisk Yoga kurs för dig som vill bli starkare, mer balanserad och rörlig. 360°  innebär betyder att du får jobba i obegränsade plan med styrka, rörlighet och balans. Stående och sittande positioner, förflyttningar och twistar utmanar din kropp, koordination och ditt nervsystem. En härlig fusion av klassiska yoga element som fokus och närvaro kombinerat med fysiska utmaningar som arm, huvud och handbalanser.

Datum: Kursstart är vecka 12, 2015. Onsdagar kl.17.30
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Elaine Rydberg
Pris: 1690 kr

Bokningsregler

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.