ALLT! om våra Invigningsdagar i morgon och på söndag!

I MORGON STARTAR PILATES COMPLETES INVIGNINGSDAGAR

Invigningsdagar_dec_2014_interaktiv

Kom och prova nyheter på vårens gruppträningsschema som bl.a. Global Yoga med Johanna Andersson & Garuda med Linda Erlandsson & Jasmin Salhi! Eller testa vårens nya kurser som Yogawings med Milla Floryd och Yoga Chill out med Elaine Rydberg! Fullt licenserade och välutbildade Pilatesinstruktörer som Jailton Carneiro, Khristine Achacoso & Tove Gustafson finns på plats för alla som vill prova på pilatesmskinerna och nyaste Pilates Complete-instruktören Johanna Alvin guidar dig runt i studion tillsammans med övriga medlemmar i Team Pilates Complete! Missa inte detta! 

Helt unika öppnings erbjudanden dessa dagar till dig som vill börja träna på Pilates Complete i januari! 

startslide-invigning-grupp

Hela helgen har vi ett helt unikt erbjudande om att teckna Gruppträning Helår till halva priset!

Erbjudandet gäller endast på Pilates Completes Invigningsdagar 2015-01-10 – 2015-01-11 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Tecknandet gäller för Gruppträning Helår för 3150 kr (ord. pris 6300 kr) med start 2015-01-12. Erbjudandet gäller endast vid tecknande av Pilates Complete Medlemskap, 950 kr och signeras på Pilates Complete, Kastellgatan 1. Erbjudandet gäller endast nya medlemmar, är personligt och kan ej överlåtas till annan person.

startslide-invigning-1kr

Var först på plats och teckna 1 års träning för 1 kr!

Den allra första personen som tecknar Pilates Complete Medlemskap samt Gruppträning Helår på Pilates Completes Invigningsdag den 10 januari 2015, får göra det till priset av 1 kr. (värde 7250 kr)

Erbjudandet gäller endast för en person 2015-01-10 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Tecknandet gäller för Medlemskap samt Gruppträning Helår med start 2015-01-12. Erbjudandet signeras på Pilates Complete, Kastellgatan 1 och är personligt och kan ej överlåtas till annan person.

Gratis Provapå-klasser!

2014.08 - vegafoto - pilates complete - barre sidebend

Bokningen ligger öppen för våra 15 minuters Provapå-klasser, du bokar själv din plats online genom bokningsystemet timecenter. Klicka här för att registrera dig och boka upp till 3 klasser under lördag och söndag! Välj och vraka bland klasser som barre, reformer och yoga, se schemat nedan:

Prova-på-klasser i stora studion 15 min.

LÖRDAG 10 januari

10.30 Boll

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapet Pilatesboll samt Flexband.

11.30 Barre

Öka intensiteten i din pilatesträningen och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskap som Flexband,Toning Balls och Mini Stability Ball. NYHET 2015! Redskapet Ankle Tubings som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

12.30 Matwork

Grundläggande träning för att förstå pilatestekniken, lär dig STOTT PILATES uppvärmning essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

13.30 Reformer

Grundläggande reformerklass för flexibilitet, styrka och uthållighet. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer samt småredskap som ex. Fitness Circle, Toning Balls, Wobblies & Mini Stability Ball.
14.30 Global Yoga – NYHET 2015! 

Varva fysiska utmaningar med mentala intentioner i den här utvecklande och personliga yogaformen kallad GLOBAL YOGA. På den här lekfulla yogaklassen får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

 SÖNDAG 11 januari

10.30 Yoga chill out/yoga 360

NYHET 2015! Yogakurs v. 3 -v. 8. En yogakurs med lugnt tempo och totalt fokus på att få dig att släppa spänningar, skapa stillhet och återhämtning. Vi jobbar med långsamma rörelser och ett fåtal positioner som hålls under en längre tid. Områden som vi fokuserar på att öppna upp är höfter, skuldror och nacke. Den här kursen är ett fantastiskt komplement till dina andra träningsformer. Varje kurstillfälle startar med en kort meditation och andningsövning samt avslutas med avslappning.

11.30 Props

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls,Towels och BOSU.

12.30 Rulle

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Foamroller samt Toning Balls.

13.30 Reformer Cardio

NYHET 2015! Pulshöjande cardio- och intervallklass där hopp kombineras med grundläggande styrkeövningar med fler repetitioner och högre tempo. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer och redskapet jumpboard. OBS! Du bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när du deltar på denna klass.

14.30 Yogawings

NYHET 2015! Yogakurs v. 3 – v. 10. Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Demonstrationer av gruppträningsklasser!

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mermaid

Är du nyfiken på hur vår gruppträning fungerar men är inte riktigt redo för att slänga på dig träningskläderna och vara med själv så rekommenderar vi dig att kolla in vårt visnings-schema här:

Demonstrationer i lilla studion 15 min:

LÖRDAG 10 januari

11.00 Barre

12.00 Reformer cardio

13.00 Global Yoga

14.00 Foamroller

15.00 Yogawings

SÖNDAG 11 januari

11.00 Boll och flexband

12.00 Reformer cardio

13.00 Reformer

14.00 Wobblies och toning ball

15.00 Yogawings

 

Osteopati & Massage

kristina och kenneth

Vi är också glada över att presentera Osteopat Kristina Hagberg och Massageterapeut Kenneth Williamsen som nya delar i Team Pilates Complete! Kristina finns på plats under vår Invigningshelg hela lördagen 10/1 och Kenneth hela söndagen 11/1 i vårt nya behandlingsrum och ger råd och tips kring hur du bäst kombinerar behandling och pilatesträning! Passa på att fråga dem allt du vill veta om osteopati och massage och passa på att boka in vårens behandlingar. Under våren kommer Kristina att finnas hos oss och erbjuda osteopatbehandlingar på måndagar och onsdagar. Kenneth kommer att finnas hos oss och erbjuda massagebehandlingar på tisdagar, onsdagar och torsdagar.

 

Varmt välkommen,

Team Pilates Complete