Presentationer av osteopati- och massagebehandlingar, demonstrationer av pilatesmaskiner & yoga!

Hela lördag 10/1 och söndag 11/1 kommer det att varvas demonstrationer, presentationer, provapå-klasser och visningar i studion! Är du nyfiken på hur vår gruppträning fungerar men inte riktigt är redo för att slänga på dig träningskläderna och vara med själv så rekommenderar vi dig att kolla in vårt visnings-schema här:

Demonstrationer i lilla studion 15 min:

LÖRDAG 10 januari

11.00 Barre

12.00 Reformer cardio

13.00 Global Yoga

14.00 Foamroller

15.00 Yogawings

SÖNDAG 11 januari

11.00 Boll och flexband

12.00 Reformer cardio

13.00 Reformer

14.00 Wobblies och toning ball

15.00 Yogawings

 

Vi är också glada över att presentera Osteopat Kristina Hagberg och Massageterapeut Kenneth Williamsen som nya delar i Team Pilates Complete! Kristina finns på plats under vår Invigningshelg hela lördagen 10/1 och Kenneth hela söndagen 11/1 i vårt nya behandlingsrum och ger råd och tips kring hur du bäst kombinerar behandling och pilatesträning! Passa på att fråga dem allt du vill veta om osteopati och massage och passa på att boka in vårens behandlingar. Under våren kommer Kristina att finnas hos oss och erbjuda osteopatbehandlingar på måndagar och onsdagar. Kenneth kommer att finnas hos oss och erbjuda massagebehandlingar på tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Om Kristina: Våren 2004 examinerades Kristina till Osteopat D.O från Skandinaviska Osteopathögskolan, idag Osteopathögskolan, här i Göteborg och har sedan dess arbetat som osteopat. Ny kunskap och utveckling är viktigt för henne i sitt arbete och hon har fortbildat sig inom kraniell osteopati inriktad på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati.

kristina hagberg osteopat pilates complete

 

Om Kenneth:

Kenneth jobbar med medicinsk massageterapi som är sjukvårdande och hälsobefrämjande. Han har kunskap att hjälpa dig med problem i rörelseapparaten genom grundlig undersökning, tester och behandling av muskler och leder. Medicinsk massageterapi inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa. De främsta verktygen i Kenneths behandlingar är svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling, manuella mobiliseringstekniker och stretch.

IMG_1734