Nästa vecka startar grundkurs i Pilates Matwork och Pilates för gravida

obliques pilates complete

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser! Nästa vecka (v. 3) startar många av våra kurser! Bland annat erbjuder vi kurser i GravidPilates och Pilates Matwork. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Bokning av kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

För att läsa mer om våra andra kursstarter klicka in här!

Pilates Matwork Nybörjarkurs

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES uppvärmning samt essential- samt intermediateövningar. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning. Vi använder den egna kroppen som redskap och provar på småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Nästa kursstart är vecka 3, 2015. Onsdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Khristine Achacoso
Pris: 2250 kr

Leg pull front prep.

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Nästa kursstart är vecka 3, 2015. Torsdagar kl.17.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 2250 kr

gravidpilates pilates complete

 

Foto: Vegafoto