Nu kan du boka in dig på helgens gratis Provapå-klasser!

Nu är bokningen öppen för Invigningsdagarnas gratis Provapå-klasser!

Klicka här för att registrera dig och boka upp till 3 klasser under lördag och söndag.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - barre sidebend

Se schemat här:

Prova-på-klasser i stora studion 15 min.

LÖRDAG 10 januari

10.30 Boll

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapet Pilatesboll samt Flexband.

11.30 Barre

Öka intensiteten i din pilatesträningen och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskap som Flexband,Toning Balls och Mini Stability Ball. NYHET 2015! Redskapet Ankle Tubings som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

12.30 Matwork

Grundläggande träning för att förstå pilatestekniken, lär dig STOTT PILATES uppvärmning essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

13.30 Reformer

Grundläggande reformerklass för flexibilitet, styrka och uthållighet. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer samt småredskap som ex. Fitness Circle, Toning Balls, Wobblies & Mini Stability Ball.
14.30 Global Yoga – NYHET 2015! 

Varva fysiska utmaningar med mentala intentioner i den här utvecklande och personliga yogaformen kallad GLOBAL YOGA. På den här lekfulla yogaklassen får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

 

SÖNDAG 11 januari

10.30 Yoga chill out/yoga 360

NYHET 2015! Yogakurs v. 3 -v. 8. En yogakurs med lugnt tempo och totalt fokus på att få dig att släppa spänningar, skapa stillhet och återhämtning. Vi jobbar med långsamma rörelser och ett fåtal positioner som hålls under en längre tid. Områden som vi fokuserar på att öppna upp är höfter, skuldror och nacke. Den här kursen är ett fantastiskt komplement till dina andra träningsformer. Varje kurstillfälle startar med en kort meditation och andningsövning samt avslutas med avslappning.

11.30 Props

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls,Towels och BOSU.

12.30 Rulle

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Foamroller samt Toning Balls.

13.30 Reformer Cardio

NYHET 2015! Pulshöjande cardio- och intervallklass där hopp kombineras med grundläggande styrkeövningar med fler repetitioner och högre tempo. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer och redskapet jumpboard. OBS! Du bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när du deltar på denna klass.

14.30 Yogawings

NYHET 2015! Yogakurs v. 3 – v. 10. Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Varmt välkommen,

Team Pilates Complete

Mer information om vad som händer på Invigningsdagarna hittar du här!

 

Foto: Vegafoto