Yoga Chill Out -Kurs med Elaine Rydberg

Elaine_4

Vi välkomnar ännu en ny medarbetare på Pilates Complete- Elaine Rydberg kommer att hålla kurser och workshops i Yoga hos oss under våren 2015.

Elaine är en dansant Yogini som spenderar största delen av sin tid i rörelse. Hon driver sitt eget företag elaineplay och erbjuder olika träningsformer inom Yoga, och Mobilitetsträning för alla som på allvar vill utveckla sig själva genom rörelse och träning. Nyfikenhet, kreativitet och utveckling driver henne att ständigt fördjupa sina kunskaper och tekniker. Elaine har jobbat som dansare, Yogi och personlig tränare i över 15 år och undervisar från nybörjare till avancerad.

Först ut är Yoga Chill Out -En yogakurs med lugnt tempo och totalt fokus på att få dig att släppa spänningar, skapa stillhet och återhämtning. Vi jobbar med långsamma rörelser och ett fåtal positioner som hålls under en längre tid. Områden som vi fokuserar på att öppna upp är höfter, skuldror och nacke. Den här kursen är ett fantastiskt komplement till dina andra träningsformer. Varje kurstillfälle startar med en kort meditation och andningsövning samt avslutas med avslappning.

Datum: Kursstart vecka 3, 2015. Onsdagar kl.18.30
Längd:
6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: 
Elaine Rydberg
Pris: 
1690 kr

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.