God Jul & Gott Nytt År!

Pilates christmastree

Ett stort TACK till Dig som tränat hos oss under 2014.

Du som är medlem, kursdeltagare eller företagskund och Du som rest långväga för att svettas, skratta och kämpa hårt tillsammans med oss. Vår förhoppning är att Du känt en positiv förändring såväl fysiskt som mentalt när Du besökt oss. Vi vill också tacka Dig som varit delaktig till vår fantastiska höst i studion på andra sätt.

Pilates Complete är stängt för ombyggnation mellan den 20 december och den 6 januari, vi öppnar åter med reducerat schema den 7 januari. 10-11 januari bjuder vi in Dig och alla dina vänner till våra Invigningsdagar då det nya Pilates Complete står klart i dubbelt så stora lokaler! Måndagen den 12 januari öppnar vi sedan för våren med full kraft och energi  – vackrare, ljusare och mer komplett än någonsin!

God Jul & Gott Nytt År!

önskar

Linda & Jasmin

Team Pilates Complete