Pilatesträning för dig som är gravid! Boka vår Gravidpilateskurs!

gravid pilates complete

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Kursledare är Martina Edström Certifierad STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential, Intermediate (IMP) och Advanced Matwork (AM) som själv nyligen fått sitt andra barn och nu är tillbaka efter mammaledigheten.

Datum: Nästa kursstart är vecka 3, 2015. Torsdagar kl.17.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 2250 kr

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto