Pilates Complete Gruppträningsschema med nyheter våren 2015

barre

Gruppträning – för dig som älskar pilates i alla former

På Pilates Complete får du energigivande och variationsrika pilates,yoga och garudaklasser.Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu.

På vårt Pilatesspäckade gruppträningsschema finner du dessa klasser:

  • BARRE Öka intensiteten i din pilatesträningen och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskap som Flexband,Toning Balls och Mini Stability Ball. NYHET! Redskapet Ankle Tubings som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.
  • BOLL/RULLE Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Pilatesboll och Foamroller samt Flexband och Toning Balls.
  • COMPLETE Funktionell och utmanande cirkelträning där styrke- och rörlighetsövningar varvas med kondition och balans. På den här klassen använder vi olika pilatesredskap och maskiner.
  • MATWORK Grundläggande träning för att förstå pilatestekniken, lär dig STOTT PILATES uppvärmning essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.
  • PROPS Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls,Towels och BOSU.
  • REFORMER Grundläggande reformerklass för flexibilitet, styrka och uthållighet. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer samt småredskap som ex. Fitness Circle, Toning Balls, Wobblies & Mini Stability Ball.
  • NYHET! REFORMER 2 Koordinativ och tonande klass för dig som tränat reformer tidigare. Uppnå optimala resultat för hela kroppen med mer utmanande övningar för styrka, balans och uthållighet. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer samt småredskap som ex. Fitness Circle, Toning Balls, Wobblies & Mini Stability Ball.
  • NYHET! REFORMER CARDIO Pulshöjande cardio- och intervallklass där hopp kombineras med grundläggande styrkeövningar med fler repetitioner och högre tempo. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer och redskapet jumpboard. OBS! Du bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när du deltar på denna klass.
  • NYHET! YOGA Varva fysiska utmaningar med mentala intentioner i den här utvecklande och personliga yogaformen kallad GLOBAL YOGA. På den här lekfulla yogaklassen får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.
  • NYHET! GARUDA Fokusera på flöde, rytm och variation på den här klassen som är en blandning av yoga, pilates och dans. Hitta avslappning och precision i varje rörelse och lär dig grundläggande Garudateknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet.

En gruppträningsklass är 55 minuter och rymmer mellan 10-20 personer.

BOKNINGSREGLER: Bokning av gruppträning sker via www.timecenter.com//pilatescomplete

OBS! Nya bokningstider gäller från januari 2015!

Bokningen öppnas kl. 07.00 en vecka innan. Avbokning skall ske senast 4 h innan bokad klass. Varning utdelas vid försenad avbokning. Efter tre varningar avstängs du från bokningssystemet och kan återigen låsa upp ditt boknings-konto med 250 kr.

Foto:Vegafoto