Först i Göteborg med Yogawings-kurs!

yogawings pilates complete

Vi är glada över att som första träningsstudio i Göteborg kunna erbjuda kurser i Yogawings! Yogawingskursen undervisas av härliga Milla Floryd, en dynamisk och mångfasetterad akrobat och yogini. Utbildad i hathayoga, acroyoga, gravotonics (flygande yoga) och thaimassage.

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

“Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.” – Leonardo da Vinci

Datum: Nästa kursstart är vecka 3, 2015. Måndagar kl.17.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd
Pris: 2250 kr – OBS! Sista dagen idag 15/12 för vårt julerbjudande 15% rabatt!

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto