Pilates Complete Nyhetsbrev December 2014

Det nya Pilates Complete!

Äntligen är det december månad och vi har fått tillgång till den nya lokalen!

Bygget är i full gång för att i januari 2015 kunna erbjuda er en ännu finare och lyxigare atmosfär för träning och kontlempation på Pilates Complete!

Vi längtar efter att få presentera de nya ytorna med stor härlig gruppträningsstudio, nytt behandlingsrum, skön lounge och större omklädningsrum. Från 2015-01-12 kommer vi att bjuda på ett utökat gruppträningsschema, nya och duktiga instruktörer, unika kurser och mycket, mycket mer.

Den 10-11 januari inviger vi “nya Pilates Complete” med visning av de nya lokalerna, prova på-klasser, demonstrationer mm. Vi kommer också att ha fantastiska öppningserbjudanden dessa dagar så missa inte för allt i världen att komma till oss! Månadens nyhetsbrev är som en julkalender där du får öppna alla luckorna på en gång så sätt igång och njut.

Nyheter på 2015 års gruppträningsschema!

schema_v_2015_webb

Nyheterna är många på vårens gruppträningsschema!

Vi har lyssnat mycket på vad ni önskar och vi är otroligt glada över att kunna erbjuda ett ännu mer varierat och givande gruppträningsschema än tidigare!

Flera nya klasser kommer att finnas på schemat:

GARUDA – Garuda är en blandning av yoga, pilates och dans som ger ökad styrka, flexibilitet och uthållighet. Klasserna innehåller grundläggande garudateknik med fokus på flöde, rytm och variation.

GLOBALYOGA – en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Yogan tillför en lekfullhet och praktisk förankring av pilatestekniken. På Global Yoga-klasserna får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

Utöver detta kommer våra mycket populära REFORMER-klasser att delas in i:

REFORMER – basklass med grundläggande övningar.
REFORMER 2 – reformerklass med mer utmanande och koordinativa övningar för dig som tränat reformer tidigare.
REFORMER CARDIO – Intervallklass med pulshöjande jumpboardövningar kombinerat med grundläggande och stärkande övningar med fler repetitioner och högre tempo.

För att alla ska kunna boka sin favoritklass kommer det att finnas fler platser på våra gruppträningsklasser (10-20 platser /klass) och även träning under lördagar och söndagar! På det nya schemat erbjuder vi hela fyra helgklasser varje vecka.

Klicka här för att se vårens gruppträningsschema!

Månadens konstnär LISALISA

graphic wild

Under december månad har vi äran att ha LISALISA med bl. a. kollektionen Graphic Wild hos oss. 

De tre mönstren är formgivna av Lisa Göthberg. Tillsammans med Lisa Eriksson har hon tagit fram och marknadsfört klassiska inrednings- och livsstilsprodukter i Graphic Wild Collection under det nya varumärket LISALISA. Mönstren finns idag på brickor, underlägg, linnehanddukar, kuddfodral, tygväskor och andra textilprodukter.

Ödmjukhet och kärlek till vår nordiska natur är inspirationskällan till Graphic Wild collection. Genom att behålla attityden och distansen som de vilda djuren har till oss människor, skapas en stämning på naturens villkor. Vi ser dem skymta förbi i mönstren som rör sig diagonalt och snabbt förbi. Plötsligt har ett av dem stannat för att betrakta oss. Det är de som tittar på dig!

Lisa Göthberg och Lisa Eriksson började samarbeta under varumärket och webbutiken LISALISA under våren 2014. Lisa Göthberg är grafisk formgivare och illustratör.  Lisa Eriksson har en bakgrund som butikschef har hon lång erfarenhet inom retail och modebranschen. Hon har även gesällbrev inom skrädderi.

Julklappar till 15% rabatt innan 15 december

julklappserbjudande 2014

Köp något av våra extra fina julklappserbjudande till dig själv eller en god vän innan den 15 december och få 15 % rabatt.

JULKLAPP

“Kurspaketet” – Köp en eller flera av våra inspirerande kurser med start v 3. Välj mellan Yogawings,Pilates Matwork,Yoga Chill Out, MammaBebis eller Gravidpilates. (Gäller 6 och 8 veckorskurser med start v 3)

6 veckors kurs 1437 kr (ord.pris 1690 kr)

8 veckors kurs 1913 kr (ord.pris 2250 kr)

JULKLAPP

“Gruppträningspaketet” – Köp Pilates Complete Medlemskap och få 15 % rabatt på Gruppträning Helår (Medlemskapet 950 kr ingår ej i erbjudandet. Gäller endast nya medlemmar med träningsstart under december eller januari månad.)

Gruppträning Helår 5355 kr (ord.pris 6300 kr)

Julklappserbjudandet gäller 2014-12-01 t om 2014-12-15 och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Boka dina julklappar via info@pilatescomplete.se

Månadens Temaklass- Yinyoga

åsa

I december bjuder vi på skön och påfyllande yinyoga som temaklass.

Yin Yoga – En långsam och statisk yogaform där positioner hålls från 2 upp till 5 min. I positionerna är muskler avslappnade för att jobba djupare in i fascia, bindväv, ligament och leder vilket stärker och ökar rörligheten i dina leder. Fokus ligger också på total närvaro och ökad kroppskännedom.

Yinyogan undervisas av Åsa Lindau. Åsa har under 20 års tid drivit flera verksamheter samt startat ett yogacenter.Hon har med åren kommit till insikt om att balansen mellan kropp och själ är avgörande för att kunna fokusera på det du vill uppnå. Åsas passion är att göra yogan tillgänglig för ALLA.

Temaklassen ligger på onsdagar kl. 17.00 och bokas via Time Center.

Invigningsdagar 10-11 januari!

Invigningsdagar_dec_2014_interaktiv

Den 10 -11 januari kl.10-16 bjuder vi in till Pilates Completes nya och dubbelt så stora träningsstudio i vackra Korsettfabriken på Kastellgatan.

Prova på pilates, yoga, garuda, yogawings och träffa våra kompetenta och härliga instruktörer!

Ta del av unika öppningserbjudanden!

Varmt välkommen,

Team Pilates Complete

För mer information om dagarna klicka här.

Kursstarter v. 3

2014.08 - vegafoto - pilates complete - sidebend

Pilates Complete erbjuder många inspirerande kurser under våren 2015.

Boka en kväll i veckan med dina vänner  och lär er något nytt tillsammans. Gör slag i saken och gå vår bästa kvällskurs i Pilates eller Göteborgs första kurs i Yogawings. Vi vill också tipsa om nyheten Yoga Chill Out – en skön och lugn yogakurs för maximal återhämtning.

Yoga Wings Måndag 12/1 kl. 17.00

Yoga Chill Out Onsdag 14/1 kl. 18.30

Pilates Matwork Nybörjare Onsdag 14/1 kl. 19.30

MammaBebis Torsdag15/1 kl.10.30

Gravidpilates Torsdag 15/1 kl. 17.00

För mer information om kurserna läs här.

För bokning kontakta oss på info@pilatescompete.se eller ring oss på 031-789 02 22.

Öppettider

Pilates Compete har öppet som vanligt fram till 2014-12-19. Därefter hålls studion stängd för ombyggnation under jul och nyårshelg och har åter öppet 2015-01-07.

Klicka här för att se reducerat gruppträningsschema 2015-01-07 – 2015-01-09.

Från 2015-01-12 gäller nytt gruppträningsschema.

 

 

Foto: Vegafoto, LISALISA, Åsa Lindau