Vi tar in Global Yoga på vårt gruppträningschema!

Global YogaGlobalYoga-logo-stacked

Efter många önskemål om att få in yoga som ett komplement till pilatestekniken kan vi nu äntligen presentera GLOBAL YOGA som ny klass på vårt gruppträningsschema från januari 2015.

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde.På Global Yoga-klasserna får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden. Den tillför också en lekfullhet och en praktisk förankring av pilatestekniken.

Global Yogan utvecklades av yoginin Johanna Andersson efter flera års praktiserande och undervisande. Johanna har en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation. Johanna kommer att undervisa i Global Yoga på Pilates Complete samt hålla sina utbildningar och workshops i Global Yoga under våren 2015.