Fler platser på reformerklasserna i vår!

2014.08 - vegafoto - pilates complete - reformer 2

I och med större gruppträningsstudio från januari 2015 kommer vi äntligen att kunna erbjuda fler platser på våra mycket populära reformerklasser!

Reformern är en pilatesmaskin där inga viktmagasin finns, utan bygger på att man tränar med kroppen som vikt samt fjädrat motstånd. På grund av det fjädrade motståndet tränar du  både koncentrisk och excentrisk träning dvs både när muskeln drar ihop sig och när den sträcks.

springs pilates complete göteborg

Reformern har även rörliga enheter vilket gör att kroppen tvingas att arbeta med de stabiliserande musklerna, annars tappar man balansen eller så rör sig kroppen åt alla möjliga håll.

Reformermaskinen ger dig en balanserad träning där rörlighet och teknik tränas likvärdigt med styrka. Du kan arbeta med såväl grundläggande Pilatesövningar som stärker upp de djupt liggande musklerna som tuffare övningar med mera tyngd för att aktivera de stora muskelgrupperna.

Reformer JUmpboard

Förutom att du kan träna styrka, rörlighet och balans i reformern kan du även få in konditionsträning! För att få upp pulsen och träna kondition och explosivitet i Reformern används en ” Jumpboard” där du liggande och fyrfota tränar med hopp-övningar i intervaller varvat med styrkeövningar.

Så oavsett om du vill träna styrka, smidighet, balans, koordination, puls & kondition eller rörlighet så är REFORMERN maskinen som kan ge dig det du önskar!

Foto: Vegafoto