Få platser kvar till Garuda-workshop med James D´Silva den 14 mars 2015 – boka nu!

Få platser kvar till Garuda-workshop med James D´Silva den 14 mars 2015 – boka nu!

garuda2015

Garuda Inspiration Day 2015 

(for english version click here)

För tredje året i rad gästar James D’Silva Göteborg för att undervisa i sin träningsteknik Garuda som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse.

NÄR: Söndagen den 15 mars 09:30-16:30

VAR: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

PRIS: 1995 kr inkl. moms. I priset ingår en heldags workshop med fyra klasser samt hälsolunch.

NYHET! Lördag den 14 mars 13:00-18:00 bjuder vi in till  ”Garuda Workshop”– en mer privat workshop med James D’Silva för dig som vill djupdyka in i din Garudateknik. Workshopen ger dig ökad förståelse med fokus på avspänd och kontrollerad rörelse samt vikten av det mentala fokuset i träningen. En kombination av träning i Garuda Chakra & Garuda Matwork samt Garuda Dhara. ”Garuda Workshop” kan endast bokas i samband med Garuda Inspiration Day.

VAR: Pilates Complete, Kastellgatan 1

PAKETPRIS för båda dagarna: 3500 kr inkl.moms

BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Efter anmälan mailas faktura och betald avgift bekräftar plats.  Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.

 

ÖVRIG INFORMATION:

OM JAMES: James har arbetat som professionell dansare och koreograf över hela USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, tai chi, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.