Vad får jag som Pilates Complete-medlem ?

intro november 2014

En del av er som vill börja träna hos oss frågar ibland om man måste bli medlem för att påbörja sin träning och vad som ingår i medlemskapet på Pilates Complete. Svaret är ja, och vi är stolta över att kunna ge er så mycket kvalitativt och njutbart innehåll i Pilates Complete Medlemskap.

För endast 950 kr får du allt detta och lite till:

Som Pilates Complete-medlem får du en personlig introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare  i 55 min. Din PT gör en med hälsoprofil, hållningsanalys samt tester av din rörlighet, styrka och balans. Detta gör vi för att kunna rekommendera dig det bästa träningsupplägget just för dig. I ditt medlemskap ingår det också plats på våra inspirerande medlemsevent helt kostnadsfritt under hela året. Våra uppskattade medlemsevent kan t ex vara roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Som Pilates Complete-medlem får du även te och frukt varje gång du kommer och tränar.

Bli medlem nu!