Pilates Complete Nyhetsbrev November

Pilates Complete utökar sin verksamhet from januari 2015!

wihoo

Expansionen innebär dubbelt så stora lokaler i vackra Korsettfabriken på Kastellgatan 1 med större gruppträningsyta, behandlingsrum och utökad GT, PT- samt kursverksamhet. Pilates Complete kommer från och med nu att stärka sin roll än mer som en ledande träningsstudio med ett team av välutbildade och licenserade instruktörer. Genom detta tar vi ett stort steg framåt i vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga och funktionell träning. Studion växer också som mötesplats för utbildning, möten och inspirerande event.

Vi söker instruktörer & terapeuter till vårt team from januari 2015!

Pilates Complete

Pilates Complete kommer att utöka sin verksamhet from januari 2015. Vi söker i och med detta fler instruktörer och personliga tränare till vårt team för gruppträningsklasser, personlig träning, kurser och workshops. Vi söker också terapeuter som hyresgäster till vårt nya behandlingsrum för kroppsbehandlingar som ex. osteopati, massage och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss?

Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

Jasmin & Linda

Månadens konstnär i november är Christin Björk!

I've always wondered...

De tavlor som Christin Björk visar är ett urval av det hon, både privat, men även motivmässigt dras till och fascineras av, helt enkelt humor, djur, former och människor med tydlig närvaro. Christin Björk är autodidakt, dvs. självlärd inom det det klassiska hantverket inom oljemåleriet. Det är tekniken som driver henne och hon säger själv att det ger henne en enorm tillfredsställelse när hon lyckas ge en platt duk ett djup eller en person/individ en känsla av realism och närvaro. Då hon själv benämner sin konst kallar hon det; “Seriöst oljemåleri med knorr”, med andra ord, när det kommer till det tekniska tar hon det väldigt seriöst , men i sina motiv är det humorn som gärna får ta plats.

Välkommen in till oss på Kastellgatan 1 för att titta på Christins vackra målningar och inspireras till mer närvaro i vardagen.

Advanced pilates-workshop

2014.08 - vegafoto - pilates complete - sidebend

Ta din pilatesträning ett steg vidare!

Utmana dig själv genom att vara med på någon av våra advanced pilatesworkshops där du får testa nya och lite svårare övningar som kräver koordination, styrka och kontroll. De här workshopen passar dig som tränat pilates länge och som vill ta din pilatesträning ett steg vidare.

Advanced STOTT PILATES Matwork-workshop

Advanced matwork är benämningen på nivå 3, pilatesträning på matta där man tränar med enbart den egna kroppen, utan redskap till hjälp eller som motstånd. Det är bland det svåraste man kan göra – och det roligaste!!!

Datum: Lördagen den 22 november

Tid: 10:00-12:00

Instruktör: Tove Gustafsson

Pris: 600 kr

Advanced STOTT PILATES Reformer-workshop

Advanced Reformer  är benämningen på nivå 3, pilatesträning på reformermaskinen där man tränar med fjädrat motstånd för att utmana kroppen maximalt.

Datum: Söndagen den 23 november

Tid: 16:00-18:00

Instruktör: Tove Gustafsson

Pris: 600 kr

Boka din plats på: Info@pilatescomplete.se

Månadens TEMAklass i november är Yogalates!

yogalates pilates complete

Vi fortsätter att väva in yogan med pilatestekniken och bjuder er på en urskön blandklass i novembermörkret. Linda mixar det bästa som finns; Pilates & Yoga, och benämner det Yogalates. Yogalates är som namnet beskriver en härlig mix av yogans sköna flöden och asanas samt pilatesmetodens fokus på corestabilitet, precision och hållningsträning. Både yoga och pilates bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. En perfekt blandning av öst och väst.

Temaklassen ligger på onsdagar kl 17.00 och bokas via Pilates Completes bokningssystem. Instruktör: Linda Erlandsson.

Varmt välkomna – OM SHANTI

I november fortsätter vi att erbjuda blandade yogaworkshops!

Milla och Felicia - Höst 2013 (4 of 5)

Först ut är Isabel Holmquist den 15 november med sin egen yogastil som verkligen sätter din teknik på plats. Skarpt, skönt och superbra! Milla Floryd och Felicia Wede kommer till oss igen den 16 november för att undervisa roliga acroyoga-övningar och sist men inte minst har vi Millas egna Yogawingsworkshop! Platser finns kvar till både Isabels yoga den 15 novmenber och acroyogan den 16 november.

Klicka här för att läsa mer om dessa workshops och boka en plats!

Fars Dag Erbjudande! Unna pappa pilates och köp bästa presenten till din pappa, man, bror, pojkvän, kollega eller killkompis!

pilates för män pilates complete

På söndag den 9 november är det Fars dag och vi tycker att alla män bör firas med pilatesträning för en bättre hållning och smidigare kropp.

Vi har skapat ett fint Fars Dag-erbjudande på Personlig Träning för alla män som du kan beställa via epost senast fredag den 7 november.

3 PT klipp för enbart 1500kr ( ord. pris 2550 kr ).

Erbjudandet gäller tom 20141109 och klippen är giltiga 1 år. Endast ett erbjudande per man.

Beställ ditt Fars Dag-erbjudande på info@pilatescomplete.se

Glöggmys!

Vegafoto

Pilates Completes årliga glöggmys för alla medlemmar kommer att hållas fredagen den 5 december – boka in kvällen redan nu!

Foton & snapshots: Vegafoto, Christin Björk & Milla Floryd