Christin Björk är månadens konstnär på Pilates Complete!

Månadens konstnär är Christin Björk

I've always wondered...

De tavlor som Christin Björk visar är ett urval av det hon, både privat, men även motivmässigt dras till och fascineras av, helt enkelt humor, djur, former och människor med tydlig närvaro. Christin Björk är autodidakt, dvs. självlärd inom det det klassiska hantverket inom oljemåleriet. Det är tekniken som driver henne och hon säger själv att det ger henne en enorm tillfredsställelse när hon lyckas ge en platt duk ett djup eller en person/individ en känsla av realism och närvaro. Då hon själv benämner sin konst kallar hon det; “Seriöst oljemåleri med knorr”, med andra ord, när det kommer till det tekniska tar hon det väldigt seriöst , men i sina motiv är det humorn som gärna får ta plats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA