Vi söker instruktörer & terapeuter till vårt team from januari 2015!

Pilates Completes kommer att utöka sin verksamhet from januari 2015!

Expansionen innebär dubbelt så stora lokaler i vackra Korsettfabriken på Kastellgatan 1 med större gruppträningsyta, behandlingsrum och utökad GT, PT- samt kursverksamhet. Pilates Complete kommer från och med nu att stärka sin roll än mer som en ledande träningsstudio med ett team av välutbildade och licenserade instruktörer. Genom detta tar vi ett stort steg framåt i vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga och funktionell träning. Studion växer också som mötesplats för utbildning, möten och inspirerande event.

Vi söker i och med detta fler instruktörer och personliga tränare till vårt team för gruppträningsklasser, personlig träning, kurser och workshops. Vi söker också terapeuter som hyresgäster till vårt nya behandlingsrum för kroppsbehandlingar som ex. osteopati, massage och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss?

Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

Jasmin & Linda

Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto