Nya kurser startar denna vecka!

Den här veckan har vi årets sista kursstarter för mamma+bebis och gravidpilates! Mammor och bebisar kan komma till oss och träna tillsammans på onsdagar kl 09.30 och/eller på fredagar kl 10.30. Alla gravida är välkomna till kursen som ligger på torsdagar kl. 18.15. Vi har några få platser kvar på alla kurser, maila oss på info@pilatescomplete.se för att boka din plats.

Pilates Complete

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: vecka 44 2014. Torsdagar kl.18.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör:Khristine Achacoso
Pris:1800 kr

Mamma+bebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum:  vecka 44, Onsdagar kl 09.30, Fredagar kl 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Khristine Achacoso
Pris: 1800 kr

 

 

Foto: Vegafoto