Fullspäckad helg med medlemsevent, acroyoga och yogawings

I helgen har det varit fullt ös på studion med både matworkkurs, medlemsevent och workshops i yogawings och acroyoga.

pink ribbon

Tack till alla er som var med på vår Pink Ribbon-klass där vi ville visa vårt stöd i kampen mot bröstcancer och Rosa Bandet-kampanjen i oktober månad. För er som inte hade möjlighet att träna med oss i söndags och som ändå vill vara med och bidra, så finns det möjlighet att lägga en slant till vår insamling på studion under hela oktober.

flexband

 

Vi har också haft härliga Milla Floryd och Felicia Wede hos oss i helgen som undervisat i Yogawings och Acroyoga. Rolig och inspirerande träning! Om du är nyfiken och missade denna härliga helg så finns det en ny chans för att prova yogawings och/eller acroyoga. Söndag den 16 november kommer Milla och Felicia tillbaka till oss igen! För att läsa mer om workshopsen klicka här.

Milla Yogawings

yogawings ht 2014

acroyoga