YOGAMOM365

Blogg_1000x500_yogamom-blålogo

Vår samarbetspartner Yogobe lanserar en ny community som heter YOGAMOM365 på Facebook. En satsning mot gravida och nyblivna mammor som söker stöd, vägledning och inspiration till yoga, hälsa och träning.  

“Visionen med YOGAMOM är att ge kvalitativ vägledning inom yoga och hälsa genom vårt team av kunniga experter. I facebookgruppen YOGAMOM365 vill vi tillsammans med er bygga ett forum för utbyte med likasinnade. Här kan vi mötas, fråga och diskutera på egna villkor, ingen fråga eller fundering är för dum! Tanken är att både gravida och nyblivna mammor ska kunna nå bättre hälsa och hitta yoga i vardagen genom att ge vägledning i meditation, kosttips och träning. Så väl på mattan som i vardagen. Kroppsligt, mentalt och själsligt.”

Du som har gått eller deltar på någon av våra gravidpilates- eller mammabebiskurser har väl inte missat Pilates Completes träningsprogram för gravida och nyblivna mammor på Yogobe?

Prova våra program gratis genom att följa länken nedan.

Klicka här, och skapa konto på yogobe.com. Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE när du skapar ett konto och få dina första 14 dagar helt gratis.Har du redan provat Yogobe men inte är aktiv just nu? Var inloggad på ditt Yogobe-konto och klicka här och få din första månad som medlem för bara 99 kr (därefter ord. pris 189 kr) utan bindningstid.