Välkommen till “Muskelsystem i rörelse” workshop – med Carita Lesche

 

carita lesche

Carita Lesche från Stockholm Pilates Center kommer tillbaka till Pilates Complete för en fördjupande workshop om att förstå kroppens olika muskelsystem i rörelse. Lär dig allt du behöver veta om kroppens olika muskelsystem i rörelse och återträning av kompensatoriska rörelsemönster. Få nyckeln till varför det är så viktigt att träna funktionell träning och pilates!

  • Denna workshop riktar sig till dig som tränar Pilates och som vill förstå mer om träningen för att uppnå bättre och snabbare resultat.
  • Tillämpning av Funktionell Muskelklassificering   gällande djupa muskelsystem och  ytliga muskelsystem.
  • Vi gör rörelseanalyser för att förstå hela rörelsekedjor och se helheten i rörelser.

Vi praktiserar övningar där vi använder oss av: Stabiliseringsrullar, små viktbollar, stabiliseringskuddar, flexband och Stor Boll.

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1

Datum: Lördag 4 oktober

Tid:kl. 09.00-12.00

Pris: 600kr

Carita lesche stockholm pilates center

Om Carita: Leg Naprapat, Danspedagog och Idrottslärare ,Lead Instructor Trainer för STOTT PILATES och Instructor Trainer GARUDA.

Grundare till Stockholm Pilates Center som är Sveriges internationella tränings- och utbildnings Center för STOTT PILATES och Skandinaviens Utbildnings Center för GARUDA.

Bokning: info@pilatescomplete.se Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto och Stockholm Pilates Center