Några platser kvar till lördagens yogaworkshop med Isabel!

På lördag kommer Isabel Holmquist till Pilates Complete & lär oss bli bättre på Inversions- vill du vara med?

handstående isabel holmquist för pilates complete

Workshopen bygger på Hatha yoga och specifikt från Bishnu Gosh. Det är fysisk yoga som är anpassad efter dina behov och inga krav på superflexibilitet eller starke adolf. Vi kommer fokusera på det fysiska, Yoga är som en kraftfull sjukgymnastik där vi arbetar med ryggraden som fokus, inifrån och ut! Målet är att du under din yogaklass skall må bra och gå därifrån med ett leende. Lördagen den 20 september är temat Inversions: Under 3 timmar tränar du yoga och förbereder dig för att vända upp och ner på din tillvaro. Denna workshop är för dig som vill lära dig inversions, om det är huvudstående, underarmsstående eller handstående spelar ingen roll. Du sätter ribban!

Datum:  Lördag 20 september

Tid: 09:00-12:00

Instruktör: Isabel Holmquist

Pris: 600 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se