Trevlig helg från Team Pilates Complete!

team pilates complete

Det har varit en vecka med fullt ös och många nya medlemmar. Vi hälsar alla nya och gamla Pilates Complete Medlemmar välkomna till höstens gruppträningsschema som nu börjar sätta sig med nya koreografier och redskap. Våga prova Props med Towel, Pilates Duo Flex på tisdag, & Barre på fredag om du är nyfiken på höstnyheterna. Eller kör igång träningsveckan med en lugn och skön matwork där du bara behöver hålla koll på dig själv på tisdag kväll. Kan du inte vänta till nästa vecka finns vi på Yogobe där du kan träna Pilates basic, Back pain release och Core power hela helgen. Använd koden PILATESCOMPLETE för att träna gratis i 2 veckor.

Vi önskar er en fantastisk fredag och en härlig helg! / Team Pilates Complete

 

 

 

Foto: Vegafoto