Acroyoga-workshops med Felicia Wede och Milla Floryd!

Kom och prova acro yoga med Felicia Wede och Milla Floryd!

Milla och Felicia pilates complete

Välkommen till en klass fylld med skratt och lek där du utmanas till att lämna tryggheten på din egna yogamatta och dela ögonblicket med någon annan. Förbered dig på att riva murar, spränga gränser och vända tillvaron upp och ner! Boka plats själv eller tillsammans med en leksugen kompis, vi kommer att träna tillsammans två och två och i små grupper. Inga förkunskaper krävs, bara ett nyfiket sinne!

Datum: söndagarna 12 oktober samt 16 november
Tid: 19:00-21:00
Instruktör: Felicia Wede & Milla Floryd
Pris: 600 kr/ workshop

Om Milla:

Milla är en dynamisk och mångfasetterad akrobat och yogini. Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics (flygande yoga) och thaimassage. Inspirationen till både hennes typ av undervisning och till hennes shower hämtar hon från alla möjliga sorters rörelser. Havets vågor, vindens dans med trädens grenar, stadstrafiken, den blixtsnabba tanken, hjärtats rytmiska slag.

Hennes många år av att använda kroppen som arbetsverktyg har gett henne tid att samla erfarenhet, solid kunskap och ett holistiskt tankesätt om vad som behövs för att få rörelser att kännas stimulerande, utmanande och logiska

 

Om Felicia:

Felicia Wede växte upp i Luleå och studerade på idrottsgymnasiet. Idag bor hon i Göteborg, skapar föreställningar tillsammans med två av Sveriges största gycklargrupper och uppträder vid sidan av det tillsammans med Milla Floryd. Yoga har varit en viktig del av Felicias liv i många år, acro yogan kom in i hennes liv en tisdagkväll för två år sedan när Felicia och Milla träffades på en träning.

 

Fotograf: Johnny Karhinen, yohnnysbilder.se