Medlemsevent i september -Yoga

Medlemsevent september – Yoga med Isabel Holmqvist!

isabel ute

Fredagen den 19 september kommer Isabel Holmqvist till Pilates Complete och ger en yogaklass för alla yogaintresserade Pilates Complete-medlemmar.

Du bjuds på en yogaklass där du får arbeta från topp till tå, inifrån och ut och med ett fokus på hela din kropp. Klassen är utmanande för såväl den erfarna yogin som för nybörjaren och utformas efter er som deltar. Målet är att du skall ha roligt samtidigt som du tränar yoga efter dina egna förutsättningar.

Om Isabel:

Isabel har tränat yoga i över 22 år och hennes klasser är lättsamma och okonstlade. Hatha yoga är där hon har sin utbildning, men hämtar influenser från andra typer av yoga. Det är fysiska klasser men alltid med fokus på linjeringen i kroppen, mekanik och anatomi. ”Fake it and you will make it but eventually you will break it” Eftersom Isabel har upplevt skador från skidåkning och livet samt två graviditeter i sin egna kropp har hon stor förståelse för den tid och tålamod man måste ha för anpassa yogan för din specifika kropp.

Välkomna!

Datum: 19 september

Tid: 18.30-20.00

Bokning: info@pilatescomplete.se from 1 september. Medlemseventet är endast för Pilates Complete medlemmar och helt kostnadsfritt.