Månadens konstnär i september är Malin Mossberg

Det känns väldigt roligt att presentera månadens konstnär i september på Pilates Complete; Malin Mossberg! Malin målar fantastiska bilder av kärlekgudinnor, balettdansöser och mycket mer. Man ser verkligen livet i hennes penseldrag och vi hoppas att ni, alla Pilates Complete-medelmmar,  liksom vi skall bli inspirerade till mer vacker rörelse av hennes konst!

augusti 2014 häng pc aug

4 5 dam

 

Om Malin

Genom mina målningar vill jag uppmuntra människor att våga korsa etniska och kulturella gränser. Jag vill att mina tavlor ska förmedla värme, kärlek och passion. Hämtar inspiration från omgivningen och andra kulturer, dans, resor och från människor jag möter som lämnar ett avtryck hos mig. Självklart är min stora kubanska släkt också en outtömlig inspirationskälla. Alla människor har mer eller mindre behov av att uttrycka sig och det här är mitt sätt, hoppas att ni kommer att gilla mina målningar och vill ta till er det jag vill förmedla.