Fotografering på Pilates Complete i helgen

 

spine corrector

I lördags var Pilates Complete omgjord till fotostudio då nya träningsbilder skulle tas till bland annat vår hemsida. Nya bilder på bland annat Personlig Träning, MammaBebis och nya gruppklasser som Barre och Complete stod på schemat.

complete

Som tidigare, arbetar vi tillsammans med Michael på Vegafoto som med sitt sinne för bild och form får fram Pilates Completes känsla,atmosfär och rymd.

bild 3

Som modeller har vi naturligtvis valt att använda våra egna träningsmedlemmar då ingen bättre än de kan visa hur våra olika klasser ser ut och hur våra pilatesredskap kan användas.Dessutom är de såklart starka,rörliga och har fina pilateshållningar vilket är precis vad vi vi vill få fram i våra bilder och visa vad pilatestekniken kan ge.

bild 4

side bend

Ett stort tack till våra instruktörer och till alla er som var med under fotograferingen i lördags! Tack också till Michael på Vegafoto för ett fint samarbete.

Vi ser fram emot att inom kort få dela med oss av nya,härliga pilatesbilder med och av Pilates Complete!