Helt ny Barre-klass koreograferas på Pilates Complete just nu!

Om två veckor är det dags för vårt höstschema med bl.a. en helt ny Barre-klass unik för Pilates Complete! Vi kombinerar STOTT PILATES totalbarre-koncept med Garudateknikens barrerepertoar och våra egna favoritövningar från dans, pilates & yoga.

images

På våra Barre-klasserna mixar vi pilates med garuda, dans, konditionsträning & även styrketräning för framförallt armar, ben & core. Det är förkoreograferade klasser med småredskap som toningballs, ministabilityball och flexband där pulsen höjs med hjälp av skön musik som det helt enkelt inte går att stå stilla till. Högintensiva sekvenser med puls & träningsglädje som håller dig motiverad och full av energi hela hösten utlovas!

Sätt på dig ditt bredaste leende när du kommer till oss för att träna barre i höst! Det är en av våra roligaste och mest dynamiska klasser på gruppträningsschemat & redan en favorit (om vi får säga det själva).

tb_812

Naturligtvis har vi barre på schemat även nu! Förra terminen var barre-klasserna vår nyhet och de har varit väldigt populära, under sommarschemats sista veckor fortsätter vi med vårterminens underbart utmanande koreografi.