NYSTART! 8 veckors Gravidpilateskurs börjar den 4 september

På Pilates Complete erbjuder vi 8 veckors höstkurser i GravidPilates,  Zenga Reformer, Pilates Matwork & MammaBebis,. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

GravidPilates

emma ler  gravid stabchairemma med mage

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum:  Kursstart är vecka 36 2014. Torsdag 4/9 kl.18.15 ( nästa kursstart v. 44)
Längd: 
8 tillfällen á 55 min.
Instruktör:  
Khristine Achacoso
Pris: 
1800 kr

gravid bolloband gravid stab chair fottwork

Foto: Vegafoto