YOGA OCH JUICEDETOX 24-28 SEPTEMBER 2014

Efter sommarens alla goda middagar, grillkvällar & sommarmingel kan det kännas skönt att rensa kroppen inför höstens träning. Både kropp & själ påverkas mer än man tror – man känner sig lättare, gladare och jämnare i humöret! Magen mår toppen och kroppen blir ofta mjukare och smidigare snabbare än om man äter sin vanliga kost! Värt att prova!!! Vi erbjuder den enklaste detoxen du kan få; yogan sker på Pilates Complete och juicerna hämtas upp direkt efter träningen! Se all info nedan:

juicedetox pilates complete yogagbg

Pilates Complete arrangerar en 5 dagars yoga- och juicedetox tillsammans med Yogagbg och Isabel Holmquist 24-28 september!

 Upplägg:

Varje morgon tränar vi tillsammans under ledning av Isabel Holmquist  i en klass där vi fokuserar på olika delar av kroppen. Tanken är att genom yogan stimulera de inre organen; mage, lever, njurar, lungor och hjärtat. Juicedetoxen  består av ca 6 juicer varje dag ( över 2 liter juice gjord på ekologiska råvaror ), den sista dagen består detoxen av smoothie och rawfood. Juicerna, smoothien och maten tar du med dig från Pilates Complete efter morgonens yogaklass. Enklare kan det inte bli att detoxa!

Mer information :

Så här säger Isabel om detoxen: ”Vi har mat omkring oss hela tiden, alltid finns det något att tillgå och i ärlighetens namn så äter vi mest hela tiden. Jag tror inte på att gå på dieter men däremot så tror jag att kroppen mår bra av variation. Juice är så gott men jag tycker personligen att det tar sådan tid att göra, här gör någon annan supergoda juicer till oss och då blir det så mycket enklare. Under dessa dagar så kommer vi dricka juice till frukost, lunch och middag samt där emellan juice. Vatten och örtte får du dricka hur mycket du vill. Dricker du kaffe kan det vara bra att börja trappa ner en vecka innan så du inte behöver tampas med det. Försök att en vecka innan minska ditt köttintag samt laktos och sen även de sista dagarna gluten och socker. Detta för att underlätta och för att göra detoxen så verksam som möjligt.” / Isabel

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1

Datum: 24 – 28 september

Tid: Yoga

Onsdag               06.00-07.00

Torsdag              06.00-07.00

Fredag                06.00-07.00

Lördag                09:00-10:00

Söndag               09:00-10:00

Pris: 3250kr

Bokning: hotyogagbg@gmail.com

Vill du fortsätta detoxa efter detta så har Yogagbg en 5 dagars mat-detox som även kan bindas samman med ett avslutande Yoga- och Rawfood Retreat. Mer info om det hittar du på http://hotyogagbg.se/ även detta bokas via: hotyogagbg@gmail.com