Gratis prova på-klasser vecka 35

rulle pilates complete

Gratis prova-på-klasser för dig som inte tränat hos oss tidigare!

Vi erbjuder dig som inte varit hos oss och tränat pilates tidigare gratis prova-på-klasser under vecka 35. En klass varje kväll mån-fre.

Schema:
Måndag 25/8 19:30 Matwork
Tisdag 26/8 19:30 Rulle
Onsdag 27/8 19:30 Barre
Torsdag 28/8 19:30 Props
Fredag 29/8 18:15 Reformer

Välkommen till Pilates Complete! Vi är en komplett Pilatesstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates, Yoga och Garuda. Här möter du likasinnade, hämtar inspiration, får livsglädje och fyller på med ny energi!

På Pilates Complete möts du av en personlig och kreativ atmosfär. Här finner du ljusa lokaler med en öppen sal för gruppträning och en PT-studio med komplett utrustning från STOTT PILATES. Unikt för Pilates Complete är också en stor, privat terrass för utomhusträning vid det grönskande Skansberget.

För mer info: www.pilatescomplete.se

OBS! Begränsat antal platser. Bokning sker till info@pilatescomplete.se  from måndag 18 augusti!