Rörlighets-bilder från dagens sommarkurs!

Vi är inne på andra sommarkurs-veckan där varje dag innehåller allsidig träning med roliga teman, olika instruktörer och nya redskap varje tillfälle. Under fem dagar inspireras deltagarna av Team Pilates Complete och får även njuta av utomhusträning i tropisk värme på terrassen när den är som bäst! I måndags var temat TEKNIK, i tisdags STYRKA med Jailton och igår BALANS med Linda! Dagens tema var RÖRLIGHET med Khristine och vi stretchade ut alla stelheter med hjälp av Flexband och Towel i sköna pilatesövningar. Genomrullningar, rotationer och sidoböjningar ger en ökad flexibilitet och smidighet. Bra jobbat allihopa!

_MG_0292 _MG_0310 _MG_0325 _MG_0328 _MG_0337 _MG_0384 _MG_0408 _MG_0447

 

I morgon fredag är det den sista dagen och då kombineras veckans alla teman i en stärkande och koordinativ klass med full kroppskontroll och precision. KOORDINATION med Tove är morgondagens tema och kursdeltagarna kommer då att leka sig igenom avancerade pilatesövningar med sina nya, starka och smidiga pilateskroppar!

Vi tackar  Vegafoto för jättefina snapshots!