Studion känns större och fina kundreferenser!

Idag jobbar vi med att få upp nya speglar i studion för en ännu luftigare känsla och bättre möjligheter i PT-studion! Fint blir det!!! Trevlig helg alla & missa inte att läsa de fina orden från två av våra medlemmar längst ner i inlägget – ljuv musik för våra öron! Tack för att ni delar med er av era positiva upplevelser!

utan speglar 4 juli

speglar 4 juli 2014 speglar i pt studion 4 juli 2014

“Tusen tack Linda för den fantastiska Garuda-workshopen och din underbara karisma och energi som vi fått uppleva under dessa fyra träningskvällar! Hoppas att du kommer ut med en Garuda video på svenska. Din pedagogisk talang har överträffat alla förväntningar och är definitivt på världsnivå! Det känns överallt i kroppen idag, jag kunde knappt ta mig upp ur sängen i morse. Tidigare har det varit en riktig utmaning att gå upp för trappan, men nu gör jag det med glädje och energi! Entusiasmen pirrar i hela kroppen och hjärnan efter Garuda i fyra dagar och jag är klar och vaken för en gång skull till och med på jobbet! Jag har DVDer från hela världen med de flesta kända och okända yoga- och pilatesinstruktörer på flera språk. Jag har varit på många yoga-workshops i olika delar av Europa och som lärare befinner du dig  i världsklass enligt mitt “kräsna jag”! Kram, Natalia”

“Att promenera i Slottsskogen med denna känslan. Skuldrorna är så naturligt ihopdragna (med ett skönt naturligt tryck utan att själv aktivera det). Bröstet har aldrig känts så öppet. Denna känslan önskar jag att alla kände. Då skulle de också träna pilates dagligen. Vill tacka er på Pilates Complete med en bautakram”  //Michael