Pilates Complete Nyhetsbrev juli

Glad sommar!

Sol, salta bad och ledighet fyller allas dagar just nu! Juli är här med semestertider och för många finns nu mer tid till att göra det man längtar efter under höst- och vintermånaderna. Kanske gå på en kurs, träna hemma eller ligga i hängmattan och läsa. Vi på Pilates Complete gör allt detta och lite till!

Tove har precis tagit sin licens level 1 & 2 från STOTT PILATES med högsta poäng! Vi säger grattis och är glada över att ha ytterligare en fullt licenserad STOTT PILATES-instruktör på studion. Jailton går sin första STOTT PILATES Matwork-utbildning just nu och är redo att komma tillbaka till oss med ny och fördjupad kunskap. Linda kommer att dyka ner i Garudans värld genom en veckas Bootcamp i London och alla andra i Team Pilates Complete laddar sina batterier på olika sätt för att fortsätta ge er det allra bästa!

Läs vårt sommarbrev och inspireras av välskrivna pilatesartiklar, live Google-intervjuer och gratis onlineträning. Glad sommar önskar Pilates Complete!

 

 Våra sommarkurser går för fulla hus!

garuda pilates complete

 

Just nu är det ett stort intresse för Garuda & Pilates och det visar sig genom att många söker sig till oss under sommarperioden för att intensivträna en vecka eller två. Upplägget på kurserna är att varje dag har ett eget tema för att visa på bredden i både Garuda- och Pilatestekniken. Sommarkurserna passar både dig som aldrig har testat tidigare och dig som tränat pilates länge och bara vill få ny inspiration och variation i din träning. Flera deltagare reser till Göteborg för att kombinera familjesemester med en sommarkurs – ett perfekt upplägg tycker vi! Bilden är en snapshot tagen av Vegafoto på Garuda-kursen när vi tränade sittande på stol – Garuda Dhara.

 

 

 Hej från Jasmin!

vincent

 

Här kommer en hälsning från mig och lille Vincent! Efter många veckors väntan kom han så äntligen den 15 juni. 3470 gram och 49 cm lång. Hela familjen mår bra och vi myser för fullt med vår nya familjemedlem. Njut av sol och ha en skön sommar så ses vi snart igen!
Varma hälsningar, Jasmin

 

 

 

 Sommarschema och sommarstängt

Gruppträningsschema Sommar 2014-2

Under juli och augusti har vi ett reducerat gruppträningschema, klicka här ! för att se schemat och vilka klasser som finns varje vecka. Tider för Personlig Träning finns alla öppna dagar och bokas via info@pilatescomplete.se eller din personliga tränare. Vecka 30 och vecka 31 ( 21/7-1/8) håller vi sommarstängt.

 

Den senaste tiden har Pilates Complete figurerat i ett flertal välskrivna artiklar! Har du missat dem tidigare kan du läsa dem nu. Klicka på länkarna nedan och läs mer om oss och hur vi vill sprida pilates.

studenttidning crescendo

Pilates Intel Issue #55 – Wednesday, June 6, 2014 

Pilates Complete revisited. “These ladies are fun and successful, their attitude and innovation makes their small studio a real force in the Swedish Pilates community, and they are to be learned from.”

Du & Co #2 – 2014

Den totala guiden till det moderna företaget. “Bra exempel – Därför funkar det: Jasmin Salhi & Linda Erlandsson har som tränare en nära relation till sina kunder, vilket gör att det finns ett ömsesidigt förtroende.”

Crescendo #juni 2014

Prova-på-pilates. “Fokus ligger på andning, balans & kontroll. Crescendo besökte en pilatesstudio i Göteborg för att se vad det handlar om.”

 

 

 Den 17 juli deltar Linda Erlandsson från Pilates Complete i en LIVE Google+ Intervju med Denise Posnak och Brett Miller!

25-pearl

Tillsammans med en rad andra internationella pilatesstudio-ägare kommer de att prata om hur man driver en pilatesverksamhet på ett hälsosamt sätt. Gå med i Google+ och lyssna på intervjun du också!

Join Denise Posnak of MyBod Wellness and Brett Miller of Pilates Intel as they co-host an international group of Pilates business-guru panelists: Janice Dulak, Linda Erlandsson,Annette Fletcher, Kim Kuznitz and Eme Cole. Discover the secrets to keeping up a positive Pilates career from these business owners who have successfully run studios for 10+ years.

WELL-SUSTAINED BUSINESS: How do you stay in the game with your Pilates studio (or as any service entrepreneur with a passion)? How do you make a profit and avoid burnout? These questions and many more will be answered by an array of expert panelists in our LIVE Google+ Interview on Thursday, July 17th at 2:30 PM EST / 11:30 AM PST.

 

Den bästa träningen är den som blir av!

yogobe

Den bästa träningen är den som blir av. Träna pilates med oss i sommar på Yogobe. Hemma, på resan, landstället eller från kontoret om du inte är ledig.

Har du inte testat http://yogobe.com ännu så ange kampanjkod PILATESCOMPLETE när du skapar ett konto och få dina första 14 dagar helt gratis.

Har du redan provat Yogobe men inte är aktiv just nu så har vi tagit fram ett sommarerbjudande till dig. Skaffa en månadsprenumeration idag och få din första månad för bara 99 kr (därefter ord. pris 189 kr). Självklart helt utan bindningstid.

Logga in på ditt Yogobe-konto och klicka här: http://yogobe.com/special/nittionio