Yogin som tränar Pilates

Tränar du yoga och undrar varför du behöver träna pilates också? Här får du snabba svar, vill du läsa mer klicka på länken nedan.

pilatescomplete yoga

Yogin som tränar Pilates blir medveten om sina obalanser i kroppen och får lära sig vilken som är den egna hållningstypen. Utifrån denna kunskap tränas yogin för att kunna utöva yoga med en så bra hållning som möjligt.

Yogin som tränar Pilates stärker upp kroppen och kan hantera och kontrollera sin rörlighet som kommit från yogan.

Yogin som tränar Pilates får en bättre placering i yogapositionerna vilket i sin tur leder till att man kan hålla positionerna korrekt längre, dvs får en förättrad uthållighetstyrka.  En bättre hållning och förbättrad uthållighet leder i sin tur till att andningen också förbättras genom att andetagen förlängs och övergången mellan in-och utandning blir mjukare eftersom man inte behöver anstränga sig så mycket.

Yogin som tränar Pilates kan ta till sig alla fördelar från yogautövandet bättre  både fysiskt och psykiskt.  Effekterna av andningen går djupare och kroppen ger inte samma motstånd och det blir lättare att behålla fokus i både asanas, pranayama och meditation.

Läs hela blogginlägget här!

Den bästa träningen är den som blir av. Träna pilates med oss i sommar på Yogobe. Hemma, på resan, landstället eller från kontoret om du inte är ledig.

Har du inte testat http://yogobe.com ännu så ange kampanjkod PILATESCOMPLETE när du skapar ett konto och få dina första 14 dagar helt gratis.

Har du redan provat Yogobe men inte är aktiv just nu så har vi tagit fram ett sommarerbjudande till dig. Skaffa en månadsprenumeration idag och få din första månad för bara 99 kr (därefter ord. pris 189 kr). Självklart helt utan bindningstid.

Logga in på ditt Yogobe-konto och klicka här: http://yogobe.com/special/nittionio

 yoga trädet pilates complete

 

Foto: Vegafoto