Team Pilates Complete utbildas & utvecklas för att hela tiden kunna ge er mer!

 

 

 

 

tove gaustafsson  jailton carneiro pilates complete

 

Team Pilates Complete är hela tiden på framfart för att kunna ge dig som är Pilates Complete-medlem det allra bästa!

Idag vill vi gratulera Tove som i dagarna har tagit sin fulla STOTT PILATES licens level 1 & 2 med bravur! GRATTIS Tove!!! Vi vill också heja på Jailton som åker till Stockholm på söndag för att påbörja sin officiella STOTT PILATES-utbildning med Carita Lesche på Stockholm Pilates Center! Stort lycka till.

Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden.  Alla som jobbar på Pilates Complete delar vår målsättning och vi hjälps alla åt för att detta skall vara verklighet – vi älskar att dela med oss av vår kunskap om kroppen och pilatesträning till dig!

Varmt välkommen till oss!
Jasmin & Linda med kollegor