TEMAklass juni ZEN•GA™ Power and Strenght

Juni månads TEMAklass är ZEN•GA™ Power and Strenght med Linda Erlandsson.

Vi fortsätter att inspireras av de kombinationsklasser som just nu är populära över hela världen! ZEN•GA™ är ett nyligen framtaget koncept skapat av det Nordamerikanska teamet  PJ O´Clair och Merrithew Health and Fitness. ZEN•GA™ kombinerar flera bodymind-träningsformer och är baserad på fyra Mindful Movement-principer: Andning, Support, ”Yield” och Flöde. Målet är att hitta en perfekt kombination mellan adningsövningar och mjukt sammanlänkade coreövningar som resulterar i en ökad flexibilitet och styrka för hela kroppen.

Linda kommer att ta dig igenom en skönt flödande klass som utmanar din balans genom medvetna rörelser. En total genomkörare för hela kroppen med målet att ge dig ny energi. Uppnå lugn och stillhet i sinnet och få ökad styrka och kontroll i kroppen med Zenga.

TEMAklassen ligger på Onsdagar kl. 17.00 och bokas via vårt bokningssystem som övriga gruppträningsklasser. Välkommen!

 

Foto: Vegafoto