Boka-tidigt-rabatt! Boka två sommarkurser innan den 10 juni!

PILATES COMPLETE SOMMARKURSER 2014

Boka-tidigt-rabatt innan 10 juni 2014! Paket pris: 2 sommarkurser: 2500kr (ord. pris 3000kr)

Träna två veckors intensivkurser i Garuda och Pilates! Vi ger dig en upptäcksfärd genom kroppen och utmanar dig med nya rörelsebanor för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Om solen skiner på oss tränar vi utomhus på vår privata terrass!

Pilates Complete - Garuda Sommarkurs

Garuda Sommarkurs

Intensivträna Garuda i sommar! Garuda är en blandning av yoga, pilates och dans och ger ökad styrka, flexibilitet och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Kursen innehåller varierad träning där varje tillfälle har sitt eget tema. Foundation-övningar på matta, sittande serier på stol, flödande stående sekvenser och balanserande kombinationer på foamroller.

Dag 1 Garuda Foundation Grundläggande övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, mjuka öppningar och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Dag 2 Garuda Dhara En sittande klass på stol med förenklade övningar av Garudans stående och sittande sekvenser. Hitta avslappning i rörelsen och få en ökad flexibilitet.

Dag 3 Garuda Seated /Standing Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Fokus på koordination, smidighet och kraftfulla öppningar.

Dag 4 Garuda Chakra Träning med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

Datum: Vecka 27, 30/6-3/7 måndag-torsdag kl. 19.30
Längd: 4 tillfällen á 90 min.
Instruktör: Linda Erlandsson
Pris: 1500 kr

garuda-kurs 

Pilates Sommarkurs

Intensivträna Pilates i sommar! Pilates ger en oslagbar kroppsmedvetenhet och placering, bättre hållning och starkare kropp. Kursen innehåller allsidig träning med roliga teman och nya redskap varje tillfälle. Låt dig inspireras av Team Pilates Complete!

Pilates Complete - Pilates Sommarkurs

Dag 1 Teknik En introduktion i pilates med grundläggande träning på mattan. Lär dig hur små justeringar kan ge stora förändringar i din kropp. Ett första steg till att få bättre kroppskontroll, placering och teknik.

Dag 2 Styrka En uppbyggande klass med fokus på att tona och stärka dina muskler. Redskapen Toning Balls och Fitness Circle formar kroppen på ett effektivt sätt och ökar din uthållighet.

Dag 3 Balans Våga vara off balance! Träna dina djupa stabiliserande muskler och stärk korsetten med utmanande balansövningar på Pilatesboll och wobblies. En klass som centrerar dig!

Dag 4 Rörlighet Stretcha ut dina stelheter med hjälp av Flexband och Towel i sköna pilatesövningar. Genomrullningar, rotationer och sidoböjningar ger dig en ökad flexibilitet och smidighet. Andas…

Dag 5 Koordination Vi kombinerar veckans alla teman i en stärkande och koordinativ klass med full kroppskontroll och precision. Lek dig igenom avancerade övningar med din starka och smidiga pilateskropp!

Datum: Vecka 28, 7/7-11/7 måndag-fredag kl. 19.30
Längd: 5 tillfällen á 75 min.
Instruktörer:  Khristine Achacoso, Jailton Carneiro, Linda Erlandsson, Tove Gustafsson
Pris: 1500kr

_MG_3530