Nyhet- nu blir Pilates tillgängligt för alla

yogobe PC kampanjkod

Pilates är en träningsform som skapades av tysken Joseph Pilates i början av 1900-talet, men fick sitt stora genombrott i New York på 80-talet. Sedan dess har träningsformen växt sig populär och stark över världen. Genom ett nytt samarbete mellan den Göteborgsbaserade studion Pilates Complete och Yogobe.com kan alla i Sverige, Norge och Finland få tillgång till och möjlighet att träna Pilates. Många har inte en Pilates-studio på sin ort, eller har svårt att komma iväg hemifrån och träna, t ex för att man har småbarn.

“Vi känner stor passion för Pilatesträning och är otroligt glada över att få dela med oss av våra tankar, idéer och kunskap om hälsa och pilatesträning genom Pilates Complete och Yogobe. Det är oerhört inspirerande att få ta del av de resultat och positiva förändringar som Pilatesträningen ger, därför är vi extra förväntansfulla över att genom Yogobe nå ut till dem som inte kan besöka oss IRL.”,berättar Linda.

Samarbetet med Yogobe grundar sig på att man delar samma vision som Joseph Pilates en gång hade hade -att sprida hälsa och få fler människor att må bra.

“Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen du kan få och vara den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi! Nu kan vi även nå alla dem som inte har möjlighet att komma till oss”,fortsätter Jasmin.

Pilates Complete är en unik träningsstudio som erbjuder komplett pilatesträning i vacker och inspirerad miljö i centrala Göteborg. För att läsa mer om Pilates Complete besök: www.pilatescomplete.se

Inspelningen av Pilates-videos görs i slutet av maj och kommer att finnas på Yogobe.com efter midsommar.

Yogobe.com har på ett år vuxit till att bli en ledande aktör i Norden för yoga- och träning online. Målet är att med hög kvalitet sprida yoga, hälsa, livsbalans och få fler att må bra, nu även genom Pilates.

Träna pilates och yoga när och var du vill med Yogobe.
Klicka här, skapa konto på yogobe.com och få dina första 14 dagar helt gratis.
Har du redan provat Yogobe men inte är aktiv just nu? Var inloggad på ditt Yogobe-konto och klicka här och få din första månad som medlem för bara 99 kr (därefter ord. pris 189 kr) utan bindningstid.

Till dig som är Pilates Complete-medlem har ett separat nyhetsbrev sänts med ett specialerbjudande! Titta i mailboxen!

PilatesComplete-ipad