Idag startar vår funktionella utomhusträning – varje onsdag hela maj oavsett väder!

TEMAklass – Funktionell utomhusträning

johanna alvin pilates complete

Månadens TEMAklass är Funktionell utomhusträning med Johanna Alvin! 

En blandning av styrka, kondition och rörlighet där du får utmana dig själv med din egen kroppsvikt och det Pilates Completes privata terrass har att erbjuda. Klassen är uppbyggd i tre olika block med knäböj, plankor, utfall,dips och några pulstoppar. Flera övningar vävs samman och engagerar flera muskelgrupper samtidigt för att stärka kroppens funktion, stabilitet och balans.

Klassen genomförs utomhus oavsett väderlek så ta på dig kläder efter väder samt skor.

Välkommen att inspireras till funktionell träning utomhus!

Om Johanna:

“Idrott, rörelse och hälsa har alltid varit en naturlig del av vardagen från barnsben till vuxen och det är min största drivkraft i livet. Att må bra själv och få andra att må bra, i både kropp och själ. Grunden ligger i dansens och bollsportens värld och idag ligger den största passionen i yogan. Jag är utbildad idrottslärare och har flertalet instruktörsutbildningar i bagaget såsom aerobics, afropowerdance, core, funktionell träning, styrka i grupp och yoga. Att förena och sammanlänka kroppens alla funktioner både fysiskt och psykiskt är nyckeln till utveckling i min träningsfilosofi. Och att ha roligt under tiden!”

Klassen ligger på onsdagar kl. 17.00 enligt ordinarie gruppträningschema och bokas via vårt bokningsystem.