Vi utökar med Garuda Apparatus!

Äntligen kan vi dela med oss av den härliga nyheten att Pilates Complete kommer att erbjuda Garudaträning i apparatus! I mitten av maj anländer den fantastiska Garudamaskinen till oss!

garuda apparatus på pilatescomplete

Garudamaskinen är utvecklad av James D´Silva och är en unik multifunktionell apparatus som ger en otroligt effektiv träning för hela kroppen. Övningssekvenserna i maskinen binder samman grundprinciperna från pilates, positionerna från yogan och det vackra och atletiska från dansen i oändliga variationer.

För oss på Pilates Complete är detta ett kreativt sätt att utveckla den kvalitativa pilatesträningen som vi redan erbjuder. Vi ser att garuda i kombination med pilatesträning ger slående resultat i form av utökad styrka, flexibilitet och uthållighet och är vi är väldigt exalterade över att kunna dela med oss av träning på ytterligare ett unikt sätt!

Från och med midsommar kan du boka Personlig Träning i Garudamaskinen! Du bokar din träning via: info@pilatescomplete.se

Varmt välkommen till Pilates Complete – en unik träningsstudio i vacker och inspirerande miljö.

Jasmin & Linda

garuda apparatus på pilates complete

 Foto: The Garuda Studio