Bilder från medlemeventet med Brett Miller!

I söndags hade vi en fantastisk kväll med hela två premiärer!!! Först en grundläggande matworkklass – den första utomhusträningen på terrassen för i år – och sedan Sverigepremiären av pilatesdokumentären “A movement of movement”.

10

 

Klassen med Brett var en klassisk STOTT PILATESklass med hög kvalitet och noggranna instruktioner! Att vi kunde träna i utomhus i den ljumma kvällen med solstrålar in i det sista gjorde det hela ännu härligare….TACK Brett!

25

47

46

8

14

Världens första dokumentär om pilates visade historien runt Joseph Pilates och hans liv, pilatesrörelsens framväxt och teknikens essens. En konstnärlig film med många intervjuer och känslofyllda berättelser…

16 15 18

Tack kära pilatespassionerade medlemmar & träningsintresserade vänner som kom och delade kvällen med oss.

linda brett jasmin

Såhär säger Brett om eventet:

“I want to thank you for having me for the class.  It was so nice to see you level of skill and your receptiveness to going deeper into the Pilates technique.  It shows that you have great teachers!  😉  I very much enjoyed being in Göteborg and sharing the documentary with you. I hope that you will continue to study Pilates, it is an art and a way of life that truly raises the quality of life.   

I look forward to seeing you again. ” /Brett

Vill du läsa mer om pilates? Besök PilatesIntel!