Videofilmning på studion idag – Yoga på reformern!

Idag har Vegafoto varit på Pilates Complete och filmat en ny video! Vi vill visa hur allsidig träning man kan göra på pilatesmaskinen reformer. Utöver den vanliga pilatesrepertoeren kan man exempelvis träna ren funktionell träning, flödande zenga-sekvenser och naturligtvis alla yoga-asanas! Just yoga-relaterad träning är det vi filmat idag för att demonstrera hur bra man kan stärka upp sin kropp med pilates för att ta sin yogaträning en nivå vidare!

Pilates ger oss en stark & välplacerad kropp, och känslan av att allt är på rätt plats. När man tränar pilates känner man sig mjuk & smidig, lätt och stark och det är en stor trygghet att veta att kroppen alltid orkar bära en. Yoga är en hel livsfilosofi som bl.a. släpper på våra spänningaroch blockeringar, både fysiska och mentala, och sedan ger pilatesen oss styrkan & stabiliteten att behålla detta. Man får en välbalanserad kropp när man tränar både yoga & pilates – kombinationen är grym!!!

8 bild 2 bild 3 IMG_7107 IMG_7108 IMG_7110