GARUDA SOMMARKURS v. 27

Intensivträna Garuda i sommar!Garuda är en blandning av yoga, pilates och dans och ger ökad styrka, flexibilitet och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Kursen innehåller varierad träning där varje tillfälle har sitt eget tema. Foundation-övningar på matta, sittande serier på stol, flödande stående sekvenser och balanserande kombinationer på foamroller.

garuda-kurs

Dag 1 Garuda Foundation Grundläggande övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, mjuka öppningar och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Dag 2 Garuda Dhara En sittande klass på stol med förenklade övningar av Garudans stående och sittande sekvenser. Hitta avslappning i rörelsen och få en ökad flexibilitet.

Dag 3 Garuda Seated /Standing Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Fokus på koordination, smidighet och kraftfulla öppningar.

Dag 4 Garuda Chakra Träning med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

Datum: Vecka 27, 30/6-3/7 måndag-torsdag kl. 19.30
Längd: 4 tillfällen á 90 min.
Instruktör: Linda Erlandsson
Pris: 1500 kr

Bokning av kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto