Besök Pilates Complete på Yoga Games Hälsomässa 9-11 maj

banner yogagames

I samband med att Yoga Games håller sin yogakonferens på Svenska mässan har du möjlighet att också besöka Hälsomässan! För att läsa mer om alla inspirerande yogainstruktörer och klasser klicka in här.

Besök Pilates Complete på Yoga Games hälsomässa! Du finner oss i monter nr 20. Passa på att provträna i pilatesmaskinen Reformern och se hur du kan utmana din yogaträning och utveckla din teknik med hjälp av yoga och garudaanpassade övningar i reformermaskinen.

Miljön runt yoga och föreläsningssalarna är en återhämtande och inspirerande miljö. Hälsomässan är en unik utställning av företag med produkter, tjänster och erbjudanden som passar perfekt till de som utövar yoga. Det finns bland annat yogamattor, kläder, resor, mat, skönhetsprodukter och spaerbjudanden. Här kan besökare mingla, samla energi efter genomfört pass, prova på samt köpa olika produkter. Det går att handla direkt i de flesta montrarna.

Vem som helst kan besöka Yoga Games Hälsomässa, man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games och det är ingen entréavgift.

Drop in biljetter till klasser kan då köpas på plats till de klasser som inte är fullbokade. Det finns även en Drop In studio med Yoga och föreläsningar som är gratis för alla besökare.

Vi hoppas vi ses på Yoga Games! Välkommen!

YogaGames2014