Bilder från månadens TEMAklass – Garuda Matwork Foundation

Garudafrälsta som vi är ger vi er naturligtvis Garuda Matwork Foundation som månadens TEMAklass! Du får en unik möjlighet att under mars månad prova på Garudatekniken grundläggande matworkklass.

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Februaris populära TEMAklass med ZEN•GA™ gav en provsmakning på hur fusionklasser verkligen kan ge det bästa från två världar. Garudaträningen ger ny vitalitet, kraft och låter kroppen hitta expansion och centrering. Övningarna kombineras med stretchsekvenser och massage av kroppens fascia.

Om Garuda: “The comprehensive movement system James D´Silva has created and choreographed uses the breath as the principal guiding force, working both to fire up the body with warmth and energy and to calm down the nervous system, creating focus. This inspires intuitive, flowing, rhythmic movement, starting simply and blossoming into more complex patterns. Twists, curls and spirals encourage greater flexibility in the spine, giving free rein to the body to rediscover its natural desire to move, and providing a complete, joyful and mindful workout.

TEMAklassen ligger på onsdagar kl 17.00 och bokas via bokningssystemet.

Så här såg det ut på dagens klass:

garuda twists pilates complete

animal walks garuda pilates complete

garuda pulses pilates complete

garuda pelvic tilts pilates complete

twist pilates complete

garuda arms pilates complete