Att träna tillsammans är mycket roligare! Ta med dina vänner till Pilates Complete!!!

Att träna tillsammans med andra är mycket roligare än att träna ensam! Man får energi och pepp av sin träningskompis och så hjälper man varandra till att orka lite mer eller våga lite mer än vad man hade gjort om man tränat ensam. Eller hur?

pilates complete matwork

Vi på Pilates Complete ser hur flera av er medlemmar hittar nya träningskompisar när ni är på studion och det är så mysigt att höra hur ni finner varandra och pratar om pilatesträningen tillsammans. Nya träningskompisar som du lärt känna på gruppträningsklasserna på Pilates Complete, din privata vän, kärlek, syster eller kollega – alla lyfter de dig och inspirerar dig på olika sätt!

På Pilates Complete ger vi er energigivande och variationsrika pilatesklasser. Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu. Kort sagt så har vi något för alla! Vi hoppas att du och dina pilates-polare fortsätter att ha roligt och träna lekfullt hos oss…. och du, om du har någon speciell person som du vill överraska eller som du önskade att han eller hon delade ditt pilatesintresse: överraska med att boka in ett gemensamt träningstillfälle hos oss! PT, klass eller varför inte en hel kurs? Nya kurser startar nästa vecka! Vill du passa på att övertyga en skeptisk kompis om varför pilates är så bra så ska du locka med honom/henne på vår föreläsning nu på lördag 22/3 kl. 10.00! – anmäl er via info@pilatescomplete.se

Vi ses!

acro jailton och linda pilates completeacroyoga pilates completepilates complete acro yogaduo acro linda och jailton pilatescomplete

 

Foto: Vegafoto & snapshots: Pilates Complete